O nama

MESTO GDE SU KVALITET, STIL I DIZAJN PRISTUPAČNI!

Naša misija:

Cilj:

Naš cilj je da pažljivim izborom nameštaja sofisticiranog dizajna i vrhunskog kvaliteta, klijentima pružimo funkcionalnost, estetiku i zadovoljstvo.

Bavimo se:

prostor-a-e1391528921446U našem salonu nameštaja, pored izloženih eksponata, naši klijenti imaju mogućnost da putem kataloga, odaberu i poruče najbolje rešenje za svoj prostor. Kod nas možete poručiti nameštaj za dnevne sobe, sofe, ugaone garniture, trosede i dvosede na razvlačenje, spavaće sobe, bračne krevete, dečije sobe, kuhinje i trpezarije. Pružamo vam veliki izbor raznovrsnih rešenja kroz odabir različitih stilova i dizajna, dimenzija, materijala, boja, štofova i kože.

Naši stručni prodavci i arhitekte u salonu nameštaja URBAN LINE odgovoriće na vaše zahteve i pomoći će Vam da odaberete najbolje rešenje prilagođeno specifičnim potrebama.

U našem salonu nameštaja, posebna pažnja posvećena je deci i tinejdžerima. Kompanija URBAN LINE je ovlašćeni distributer dečijeg nameštaja CILEK za tržište Republike Srbije. CILEK brend je jedinstven po svom konceptu i dizajnu tematskih dečijih soba koje prate različite dečije želje i interesovanja, pretvarajući njihov svet mašte u razigranu stvarnost. Koncept brenda CILEK pruža mogućnost da na jednom mestu pronađete sve za dečiju sobu: komode, ormani, kreveti, kreveti na sprat, radni stolovi, stolice, police za knjige, tepisi, lampe, lusteri, posteljine, prekrivači, zavese, baldahini…

Dečiji nameštaj i prateći asortiman za dečije sobe, u našoj ponudi, prepoznatljiv je po funkcionalnosti, visokom kvalitetu materijala, ergonomskim oblicima, raznolikosti stilova i dizajna. Primenjeni su najviši sigurnosni standardi kroz upotrebu visokih tehnologija i prvoklasnih materijala u skladu sa važećim Evropskim standardima.

cilektomasellaalbertacolombinicasacorazzingroupcucine-LUBEeuroplak-cucineeurosediaexcojuliamilano-bedingvalentini
  • Prodajni salon: Kajmakčalanska 59,
    11000 Beograd, Srbija
  • Radno vreme salona:
  • PONEDELJAK - PETAK:
  • 10h - 19h
  • SUBOTA:
  • 10h - 15h